Comme Un Camion - De Marcel-tanktop in José's kerstlijst

Een Marcel

José: "Voor velen is de tanktop een zomerse outfit die je tussen twee mojito's nonchalant aantrekt. Persoonlijk draag ik in de zomer nooit een tanktop (voornamelijk vanwege het bruinen, en dan omdat ik 'Ik hou niet van mojito's. Aan de andere kant is het nu twee jaar geleden dat ik dit kledingstuk in de winter heb geadopteerd. Eigenlijk is de tanktop naar mijn mening de perfecte optie t3> om als eerste laag te dragen. Ik draag het vooral graag onder mijn overhemd, omdat ik hierdoor wat extra warmte krijg, terwijl ik vermijd dat de kraag zichtbaar wordt (zoals het geval zou zijn bij een t-shirt) -shirt). Dit jaar ontdekte ik Les Tricots Marcel, een merk dat ambachtelijke tanktops maakt. De modellen zijn dik (190g/m2), gemaakt van Pima-katoen en gemaakt in Roanne! Wat wil je nog meer?"

Arnaud en débardeur Marcel avec une chemise. Le débardeur lui tient chaud sous sa chemise l'hiver. C'est très bien utilisé en vêtement seconde peau.